IMI ingår partnerskap med Wismotion för ökad leveransvisibilitet

IMI Supply Chain Solutions ingår ett spännande samarbete med Wismotion, en ledande aktör inom realtidsvisibilitet av leveransspårning och transportdata. Detta partnerskap möjliggör för företag inom retail, ehandel och 3PL att få värdefulla insikter om sina leveranskedjor och agera på resultatet.

Wismotion erbjuder en innovativ plattform som ger en detaljerad överblick över ett företags alla leveranser och returer i realtid. Genom att samla in leverans- och transportdata kan Wismotion oavsett transportör, spåra händelser och uppdateringar både på in och utleveranser. Detta resulterar exempelvis i lägre transportkostnader, färre kundtjänstärenden och ökad kundnöjdhet. Wismotions kraftfulla plattform är en oöverträffad lösning som skapar visibilitet och förbättrar kundens leveransupplevelse genom funktioner som automatisk avvikelsedetektering, proaktiva varningar och dynamiskt beräknad ankomsttid.

"För företag som strävar efter att öka visibiliteten i sin logistikkedja är Wismotion en game changer," säger Niklas Rönnbäck, vd på IMI Supply Chain Solutions. "Wismotion’s innovativa lösning kombinerad med våra marknadsledande system inom lager, order och transportadministration kommer att ge företag och deras slutkunder möjlighet att få full koll på sina leveranser och returer oavsett om de befinner sig på ett utlämningsställe, i transit, på ett distributionscenter eller någon annanstans i världen.”

Wismotion delar synen på detta partnerskap. Lars Göran Olsson, vd och grundare på Wismotion, säger: 

"Vårt mål är att öka transparensen i leveranskedjan och last-mile transporter, både för våra kunder och våra kunders kunder. Genom att samarbeta med IMI Supply Chain Solutions kan vi utvidga vår påverkan och hjälpa företag över hela världen att uppnå enastående resultat." 

Where is my order

Partnerskapet innebär att Wismotion’s plattform nu erbjuds som en integrerad del av IMI’s lösningar. Allt för att möjliggöra att så många företag som möjligt kan ta del av ökad transparens och värdefulla leveransinsikter i realtid. Tillsammans skapas en stark allians som tar leveransspårning och realitidsvisibilitet till en ny nivå. 

För mer information om IMI Supply Chain Solutions och Wismotion, besök im.se och wismotion.com 

Some of the brands relying on IMI

IMI Supply Chain Solutions

LOGISTICS DELIVERED.

Logistics must keep pace and work seamlessly to deliver around the clock.