IMI WMS för Enterprise

WMS SYSTEM FÖR KOMPLEX LOGISTIK

Gartner IMI Supply Chain Solutions

Gartner® presenterar trenderna inom lagerstyrning för 2024

Upptäck banbrytande teknologier för inköpsplanering som kan transformera din verksamhet. Lär dig hur du kan optimera din inköpsplanering och maximera verksamhetens potential!

Bedriver ni e-handel och behöver ett smidigt WMS system?

Optimera er lagerhantering med ett WMS

Ett resilient, flexibelt och anpassningsbart WMS system krävs när man hanterar komplex detalj- och grosissthandelsdistribution – IMI WMS är det intelligenta lagerhanteringssystemet med en enastående kapacitet.

IMI WMS ger dig makten i dina egna händer. Det inkluderar enastående kapacitet i en skalbar och otroligt anpassningsbar lösning. IMI WMS skapar nya möjligheter för tillväxt genom att hjälpa dig att överträffa dina kunders behov. Det ger dig full kontroll över ditt lager, vilket ger dig möjlighet att hantera och kontrollera alla lagerresurser i realtid.

IMI WMS

Ett WMS system som förbättrar precisionen för leverans

Säg hej då till manuell spårning av din plockprocess. Med IMI WMS stöds Automated Wave Management, en lösning som gör att du kan länka leverans- eller fraktdeadlines med avgångsscheman för att driva plockeffektivitet.

Automated Wave Management stöder också integration med dina transportsystem, så att du enkelt kan spåra den mest effektiva rutten för dina fraktleveranser.

Outstanding plock- och packfunktioner

Ett WMS System hjälper och förenklar för företag med stora distributionsvolymer, att leverera snabbare till sina kunder. Med ett WMS system kan varje produkt spåras i detalj under alla stadier av logistikresan, samtidigt som det blir lättare att hantera packnings- och plockningsprocesser i lagret, vilket minskar lagerutrymmet och sänker kostnaderna.

IMI WMS:s automatiserade plocklösningar hjälper företag med höga volymer att snabbare och mer intelligent leverera produkter till konsumenter, med hjälp av rätt förpackning och transportservicefunktioner. IMI WMS:s teknologi erbjuder synlighet på varunivån över hela leverantörskedjan och hanterar lagerplockning medan den minskar utrymmesbehovet i bakrummet, vilket maximerar vinsterna och minimerar kostnaderna.

Ett WMS som passar er systemstruktur

Möjligheten att integrera med andra applikationer är avgörande för en framgångsrik implementering. IMI WMS:s erbjuder standardgränssnitt och API:er för ERP- och orderhanteringssystem, e-handelsplattformar, transportplaneringssystem och carrier compliance-system. Vi erbjuder integrationer baserade på mallar till materialhanteringsautomation och robotik, vilket möjliggör automatisering av enskilda processteg (som viktmätning eller interna AGV-transporter), specialiserade förvaring- och/eller plockområden, eller större ingenjörskonstruerade system.

Du kan läsa mer om automationintegration här.

Vill du lära dig mer om hur ett Warehouse Management System kan hjälpa dig?

Öka effektiviteten i godsmottagning & interna förflyttningar

Med IMI WMS kan du ta full kontroll över alla aspekter av er lagerhantering. Allt från leveranser och plockning till packning och frakt går via ett enkelt system. Automatiska skannrar identifierar varje produkt, vilket gör dina lagerprocesser snabbare och mer exakta.

Hantera ditt lager från ett och samma ställe. IMI WMS är en universell lösning som är gjord för att optimera varje aspekt av dina lagerhantering till en sammanhängande arbetsprocess. Ta full kontroll över mottagning, plockning, packning och frakt genom ett enda system.

Dina produkter räknas av anställda i realtid, utan dyra utrustningar. Var som helst, när som helst.

Överlägsen produktionskontroll med ett lagerhanteringssystem

Det handlar inte bara om logistiken för att fylla ett effektivt lager – det handlar också om ekonomin. Med IMI WMS kan du vara säker på att ditt lager är inställt för att schemalägga och bemanna effektivt, så att du kan fatta snabba, välgrundade beslut baserat på begränsningar i schemaläggningen, minskningar av arbetskapaciteten och fördelning av arbetsuppgifter.

Designad för att förenkla dina arbetsprocesser och arbetsflöden, IMI WMS gör det enklare än någonsin att hantera schemaläggning, personal, utrustning och utrymme för superior lagerhantering och leverans.

Ett lagerhanteringssystem är en idealisk lösning för realtidsplanering och kontroll av lagret, vilket gör att du enkelt kan göra avvägningar baserat på schemaläggningsbegränsningar och arbetsbelastning, kapacitet och uppgiftsfördelning.

Ett skalbart WMS-system för tillväxt

Med IMI WMS kan du stödja alla dina lager i ett enda system. Du kan fatta bättre och snabbare beslut genom att dela gemensamma masterdata och utnyttja systemet på flera distributionsställen. Med en enda vy över information från alla områden och sammanhängande affärsprocesser på alla platser kan du fokusera på dina övergripande affärsmål istället för att oroa dig för logistiken i bakre ledet. Systemet stöder också multi-client host-integrationer, med differentierade integrationer och affärsregler.

Stöd av spårbarhetsfunktioner

Möjligheten att spåra en order under dess livscykel, från när produkter beställs till att den når kunden, är avgörande för företag som vill garantera kvaliteten på sina tjänster.

IMI WMS ger synlighet och spårbarhet för alla produkter från deras frakt från leverantören till deras leverans till kunden. Systemet ger rik data för spårning av produkter, rapportering av avvikelser, hantering av problem, processer för omvänd logistik, hantering av leverantörer och andra viktiga funktioner för mer intelligent lagerhantering.

Våra processer för en snabb & säker implementation

Vi har många års erfarenhet av olika lagerlayouter och typer av drift, och en beprövad metodik för att säkerställa en säker resa från projektstart till go-live och kontinuerlig drift. Vår implementeringshandbok säkerställer att inget faller mellan stolarna, att beslut och ändringshantering hanteras på rätt sätt och att rätt mix av resurser och kompetenser tilldelas, både från oss och från dig som kund.

Daniel Rhedin Logent IMI Supply Chain Solutions
När vi vinner en ny kund behöver vi en partner som kan hjälpa oss skapa den effektivaste WMS-installationen.
Daniel Rhedin
Vice President, Logent Consulting

Så hjälper vi Albert Heijn med de snabbaste logistikkedjorna på marknaden

Läs mer om vårt arbete tillsammans med Albert Heijn.

Några av IMI's kunder