Logistiklösningar

LÄMNA KOMPLEXITET OCH KONKURRENS BAKOM DIG

Våra logistiklösningar möjliggör förbättrad effektiviteten och tillväxt genom att hantera olika flöden och processer i er logistikkedja på ett sömlöst sett.

Vi tar det bästa av båda världarna inom logistik för att enkelt hantera alla aspekter av din logistikkedja, från order till lager, leverans och retur.

Våra olika systemlösningar gör din logistikverksamhet effektivare. Våra system kan integreras som ett host system, eller integreras med redan befintliga logistiksystem. Oavsett vilket är våra system utformade för att effektivisera och möjliggöra tillväxt i din verksamhet.

Lösningar anpassade efter era behov

Fredrik Hedlund
“IMI WMS™ hjälper oss att konfigurera effektiva lösningar som är anpassade för varje kund, men som ändå drar nytta av ett gemensamt system. IMI WMS™ är enkelt att använda och integreras enklet med våra befintliga system.”
Fredrik Hedlund
Chef för Logistics IT Solution Competence Center, DB Schenker

Ta hjälp av vårt team!

Enklare för både dig och dina kunder

Vi erbjuder logistik- och transportlösningar till allt från stora distributionsföretag till e-handel och detaljhandel. Genom att effektivisera manuella processer bidrar våra lösningar till att uppfylla kundernas förväntningar. Dagens kunder kräver enkla shoppingupplevelser, snabba leveranser och kvalitetsvaror. De företag som är villiga att anpassa sig till dessa förväntningar är de som kommer att sticka ut på dagens konkurrensutsatta marknad.

 

Automatisera era processer

IMI levererar lösningar som är enkla att implementera, ger högkvalitativa resultat och passar ditt företags unika behov. Vi hjälper er automatisera manuella processer för att driva effektiv tillväxt.

Några av IMI's kunder