IMI Och Agrippa Inleder Partnerskap Inom Mobil Avvikelsehantering

  • News

Industri-Matematik International (IMI) inleder ett partnerskap med Agrippa med syftet att bredda erbjudandet inom mobil avvikelsehantering tillsammans med IMI’s lagersystem ”IMI WMS™”.

IMI har idag ingått ett strategiskt partnerskap med det norska programvaruföretaget Agrippa. Avtalet för samman två nordiska aktörer med visionen att möjliggöra för sina kunder att bli världsledande inom effektiv och hållbar logistik.

Niklas-Ronnback-and-Christian-Svendsen-scaled

Agrippa som är grundat 2013 i Tønsberg, Norge, levererar en kostnadseffektiv lösning för avvikelsehantering, registrering av rutinmässiga kontroller och förbättring i logistikkedjor. Retail, logistik och Internet of Things (IoT) är Aggrippas fokusområden och bland Agrippas kunder återfinns bl.a. ASKO, Haugen-Gruppen, Elektroskandia och Plantagen. Agrippa växer kraftigt och har idag kontor i både Norge och Polen.

Agrippa improvements har gode integrasjonsmuligheter mot deres WMS system og du kan med mobilen scanne strekkoden på varen, registrere avvik og få med artikkelinformasjon og annen nyttig informasjon som pris, leverandør, transportør, dato, innkjøp osv.” André Pedersen, Sales Excecutive Agrippa.

”Den framgångsrika, moderna och lättanvända lösningen för avvikelsehantering från Agrippa passar perfekt tillsammans med IMI’s robusta och effektiva lagersystem IMI WMS™. Tillsammans med Agrippa så ser vi många möjligheter att kunna hjälpa till i lagerverksamheters förbättringsarbete genom att inför mobila och lättanvända informationsflöden. Agrippas mjukvara är ett perfekt komplement till våra logistiksystem och vi ser fram mot att arbeta med ett så snabbfotat och innovativt företag som Agrippa.” Niklas Rönnbäck, vd IMI

”Vi er veldig glade for å få IMI som partner og ser frem til et spennende samarbeid med IMI. Sammen vil vi hjelpe våre kunder til å forbedre og effektivisere logistikk-kjeden gjennom digitalisering med topp moderne software fra begge selskaper.” Trond Engelbretsen, CEO Agrippa

Om Agrippa
Agrippa Solutions AS är ett IT företag som erbjuder en egenutvecklad Software-as-a-Service (SaaS) mjukvara, Agrippa Improvements, och därtill relaterade konsulttjänster. Fokus i Agrippas avancerade mjukvara är att optimera logistikkedjor och avvikelsehantering.

Sedan starten 2013 har Agrippa vuxit snabbt och bolaget har idag 24 anställda som utgår från kontoren i Norge eller Polen.

Om IMI
Med ett engagerat team och tillförlitliga system för komplex varudistribution är IMI en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom logistikområdet är centrala för att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag. IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika. Med Priveq som ny ägare stärker IMI sin marknadsposition ytterligare och accelererar tillväxten. IMI:s starka produkt- och tjänsteerbjudande och nära samarbete med kunderna är en stabil grund för fortsatt expansion med befintliga såväl som nya kunder.

Kontaktinfo
Trond Engebretsen, CEO Agrippa
+47 911 30 199
[email protected]

Niklas Rönnbäck, vd IMI
+46 70 553 19 99
[email protected]

Some of the brands relying on IMI

IMI Supply Chain Solutions

LOGISTICS DELIVERED.

Logistics must keep pace and work seamlessly to deliver around the clock.