IMI Supply Chain Solutions förvärvar Softlogs – stärker sitt erbjudande med automatiserad kontroll av fraktkostnader

Datum: 15 augusti 2024

IMI Supply Chain Solutions, en ledande leverantör av logistiklösningar, har förvärvat Softlogs som erbjuder specialiserade system för automatiserad kontroll av fraktkostnader. Denna sammanslagning skapar ett ännu starkare erbjudande för företag med höga krav på effektiv och hållbar logistik.

Softlogs är känt för sitt unika system som inkluderar fakturakontroll, ekonomisk fraktanalys, klimatavtrycksrapportering, fraktkostnadsallokering på flera nivåer, samt vidarefakturering av fraktkostnader. Genom att automatisera kontrollen av fraktkostnader, så underlättar och effektiviserar Softlogs arbetet för transportköpare och transportörer. Detta ger användarna full översikt och kontroll över alla fraktrelaterade element.

”Förvärvet av Softlogs är ett naturligt steg i vår strävan att erbjuda heltäckande, resilienta och moderna logistiklösningar” säger Niklas Rönnbäck, vd för IMI Supply Chain Solutions. ”Vi ser fram mot att integrera Softlogs team och unika lösningar i IMI för att leverera ytterligare värde till våra kunder nu och i framtiden.”

”Vi är glada över att bli en del av IMI-familjen och deras breda produktportfölj. Tillsammans kommer vi att ta oss till nya höjder och erbjuda fler kunder kraftfulla system för att hantera och optimera fraktkostnader” säger Jon-Arild Ludvigsen, vd för Softlogs

 

För mer information:
Niklas Rönnbäck, vd IMI Supply Chain Solutions
[email protected]
+46705531999

 


Om Softlogs
Softlogs erbjuder avancerade lösningar inom transporthantering och fraktkostnadskontroll. Deras system förenklar hanteringen av frakt genom att erbjuda automatiserade lösningar för kostnadskontroll, ekonomisk fraktanalys, och vidarefakturering av frakt. Med kunder som Elektroskandia, Ellos, Heidenreich och Tools hjälper Softlogs företag att få full översikt och kontroll över alla fraktrelaterade element, vilket resulterar i ökad effektivitet och kostnadsbesparingar.

Om IMI Supply Chain Solutions
IMI Supply Chain Solutions är en ledande leverantör av logistiksystem som stödjer allt från mindre strömlinjeformade lagerverksamheter till stora globala företag med komplexa logistikbehov. Med en imponerande kundportfölj som bland annat inkluderar Ahlsell, Apotek Hjärtat, DB Schenker och NorgesGruppen samt framgångsrika e-handlare som Aim’n och Twistshake, har IMI etablerat sig som en pålitlig partner och systemleverantör för att optimera och effektivisera logistikprocesser.

Några av IMI's kunder