IMI Supply Chain Solutions

Granada, ett norskt 3PL företag

Sedan 1985 har det norska familjeägda 3PL företaget Granada hjälpt sina kunder med kundtjänst, orderhantering och logistik.

Granada

Det norska 3PL-företagets smidiga integrering av nya kunder

3PL-marknaden har vuxit snabbt, men kämpar fortfarande för att hålla marginalerna nere och samtidigt uppfylla kundernas behov. Det är därför viktigt för 3PL-företag att ligga steget före genom att använda ett system som optimerar verksamheten, automatiserar arbetsflöden och håller kostnaderna nere.

Granada

Bakgrund

Granada är en stor aktör inom 3PL-branschen med många års erfarenhet. De har alltid levererat hög kundservice och värde till sina kunder. Som en flexibel 3PL-partner har de också en prismodell som anpassar sig till kundernas olika behov. Men 2018 kände de att de kunde förbättra sin kundservice ännu mer genom att byta WMS-leverantör.

En av de viktigaste sakerna var att hitta en leverantör med bred API-integration för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att integrera med både externa kunder och interna system. De ville också ha tillgång till flera olika leverans- och transportalternativ för att kunna erbjuda sina kunder så många valmöjligheter som möjligt.

 

Granada personer
Men så hittade vi IMI GO! som överträffade våra förväntningar med råge. Systemet är inte bara flexibelt och lätt att använda, integrationerna är extremt smidigt - både för oss och våra kunder - och supporten är snabb och pålitlig.
Kathrine & Kasper G. Andersen
Grundare, Granada

Fördelar med IMI GO!

  • Levererar över förväntan
  • Användarvänligt och redo att vara igång inom ett par veckor
  • Snabb och pålitlig support
  • Enkelt att integrera nya kunder

IMI GO! den mest automatiserade och kostnadseffektiva lösningen för orderhantering på den nordiska marknaden.

Några av IMI's kunder