IMI uppnår ISO 27001:2022-certifiering

Certifieringen stärker IMI’s engagemang för informationssäkerhet och riskhantering.

IMI Supply Chain Solutions är stolta över att meddela att företaget har uppnått ISO 27001:2022-certifieringen för informationssäkerhet. Denna certifiering är ett bevis IMI’s engagemang för att upprätthålla de högsta standarderna för informationssäkerhet och säkerställa skyddet av sina system, data och kundinformation. 

IMI achieves ISO 27001:2022 certification

Vad är ISO 27001:2022? 

ISO 27001:2022 är en internationellt erkänd standard för hantering av informationssäkerhet. Den ger ett omfattande ramverk för att etablera, implementera och kontinuerligt förbättra ett ledningssystem för informationssäkerhet (ISMS). Detta säkerställer att organisationer som IMI kan hantera känslig information på ett säkert sätt, med fokus på riskhantering, juridisk efterlevnad och kontinuitet i verksamheten. 

Nyckelaspekter av ISO 27001:2022: 

  • Riskhantering: Möjliggör systematisk identifiering och hantering av risker för informationssäkerhet. 
  • Konfidentialitet, integritet och tillgänglighet: Säkerställer att informationen är skyddad, korrekt och tillgänglig för behöriga användare. 
  • Efterlevnad: Hjälper organisationer att uppfylla juridiska, regulatoriska och avtalsmässiga krav relaterade till informationssäkerhet. 
Andreas Ovemyr IMI

IMI är informationssäkerhet en avgörande del av vår verksamhet. Att uppnå ISO 27001:2022certifiering understryker vårt engagemang för att skydda våra tillgångar och leverera säkra lösningar till våra kunder.

-Andreas Ovemyr, CTOIMI Supply Chain Solutions.

Varför ISO 27001:2022 är viktigt för våra kunder och partners

För våra kunder och partners innebär ISO 27001:2022-certifieringen en extra trygghet att IMI prioriterar deras säkerhet och affärsintegritet. I en tid där informationsläckor och dataintrång är allt vanligare, erbjuder denna certifiering en trygghet i att deras affärskritiska information skyddas enligt högsta möjliga säkerhetsstandarder. Det innebär att våra kunder och partners kan fokusera på sin kärnverksamhet, med vissheten om att vi har robusta system och processer på plats för att skydda deras data. 

 

Framtida fokus 

”Framåt kommer vi att fortsätta följa våra riktlinjer och processer för att upprätthålla efterlevnad och visa vårt engagemang under framtida revisioner,” tillägger Andreas. ”Kontinuerlig förbättring är en central del av ISO 27001:2022, och vi är väl förberedda för att lyckas om vi fortsätter på denna bana.” 

IMI vill rikta ett stort tack till hela teamet för deras insatser i att säkra denna certifiering och ser fram emot att fortsätta stärka sina säkerhetsrutiner. 

 

För mer information: 

Andreas Ovemyr, CTO, IMI Supply Chain Solutions 

[email protected] 

Några av IMI's kunder

IMI Supply Chain Solutions

LOGISTICS DELIVERED.