Talent Acquisition Specialist Hässleholm/Göteborg/Linköping

Är du en riktigt vass rekryterare som hittar kandidater där andra kanske inte ens letar? Vi expanderar och söker nu dig som vill ta ansvar för hela rekryteringsprocessen.

Om IMI Supply Chain Solutions

Med ett engagerat team och tillförlitliga system för komplex varudistribution är IMI en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom logistikområdet är centrala för att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag. IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika.

Med Priveq som ny ägare stärker IMI sin marknadsposition ytterligare och accelererar tillväxten. IMI:s starka produkt- och tjänsteerbjudande och nära samarbete med kunderna är en stabil grund för fortsatt expansion med befintliga såväl som nya kunder. Under 2021 har antalet medarbetare ökat med 30% och vi är nu över 100 anställda. IMI är en jämställd arbetsgivare som aktivt strävar efter mångfald och en inkluderande kultur.

Varje år delar organisationen Great Place To Work ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser”. Rankingen görs dels genom medarbetarundersökningar, dels genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. IMI är i år certifierade av Great Place To Work och vår ambition är att år 2025 vara i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

I och med vår fortsatta expansion behöver vi utöka vårt team med en Talent Acquisition Specialist. Du kommer att rekrytera både till våra fysiska kontor i Linköping, Hässleholm och Göteborg men även hitta talanger på andra orter som är hemmabaserade. Resor ingår således i tjänsten. Du ingår i ett team på fyra personer och rapporterar till CFO och vi ser gärna att du utgår från något av våra kontor.

Dina arbetsuppgifter

Vi ska fortsatt öka antalet medarbetare och i det arbetet är du en nyckelspelare. Du kommer ha en viktig roll i arbetet med att skapa kreativa och framgångsrika sätt att jobba med vår rekrytering. Som vår TA-specialist ges du fullt ansvar för hela rekryteringsprocessen och du ges alla möjligheter till att utveckla hur vi hittar och attraherar de allra skarpaste talangerna till IMI.

I din roll som TA-specialist arbetar du både operativt och strategiskt med rekrytering, onboarding och employer branding. Det är du som ser till att vi anställer topptalanger i linje med våra kompetenskrav och vars värderingar lirar med våra.

Prioriterade arbetsuppgifter:

  • Aktivt hitta framtida medarbetare via bl a search och annonsering
  • Ta fram kravprofiler och skapa attraktiva annonser
  • Jobba med urval, intervjuer samt referenstagning
  • Planering och genomförande av högskoleaktiviteter, mässor och event
  • Samarbete med och urval av externa samarbetspartners för rekrytering

För våra nyanställda säkerställer du, tillsammans med HRBP, att deras start hos oss blir så bra som möjligt. Tillsammans med vår marknadsavdelning planerar och driver du vår employer branding, vilket innebär att etablera ett samarbete med studenter samt säkerställa vår närvaro på universitet och relevanta mässor. Du kommer även stötta HRBP i andra frågor vid behov.

Din profil

Du kommer från en liknande roll, kanske jobbar du som rekryterare, konsultchef eller liknande idag. Du har jobbat med rekrytering och search, gärna inom IT, och kan påvisa mycket goda resultat i det arbetet. Troligen har du även relevant eftergymnasial utbildning, men det är inget krav.

Som person triggas du av utmaningar och drivs av att skapa möjligheten till möten med nya kandidater, allt från nyexade till de med tyngre erfarenhet. Vi hoppas att du är en person som tar egna initiativ, gillar att bli utmanad och har en bra struktur och kvalitet i ditt arbete. Du är kreativ och gillar att utmana samt förfina traditionella arbetssätt.

Då du kommer vara vårt ansikte utåt på kandidatmarknaden är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang, är kommunikativ samt har ett entusiasmerande och förtroendeingivande sätt.

Vi värdesätter din personlighet högt och för oss är det viktigt att du likt oss sprider god energi och engagemang samt bidrar till vår gemensamma kultur.

Ansökningsförfarande

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar IMI med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Klicka på den ort du är intresserad av för att komma till ansökningssidan: Hässleholm Linköping Göteborg
Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Susanne Öman på 0721-43 33 31 alt. [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: [email protected]

Follow Us