Systemförvaltare/kvalificerad support – Linköping

Industri-Matematik International AB (IMI) fortsätter att expandera och vi vill nu förstärka teamet i Linköping med en kollega som kommer arbeta nära kunderna med förvaltning och avancerad support inom affärsområdet Professional Services.

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor kommer du att förvalta och supportera företagets orderhanteringssystem Advanced Order Management som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Du kommer att arbeta nära kunderna och se till att deras upplevelse av systemen är av högsta kvalitet. Det är en viktig roll där du inte bara löser kundens direkta problem utan även ingår i projektteam som tar fram förslag på nya funktioner och lösningar.

På IMI drivs vi av att hjälpa våra kunder att förenkla vardagen för alla Nordbor. Tillsammans säkerställer vi bland annat att matleveranser kommer till butikerna, att det finns kontanter i våra uttagsautomater och att försörja Norden med byggmaterial. Genom att supportera kundspecifika anpassningar av vårt system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla.

I rollen ingår bland annat:
– Övervakning av IMIs orderhanteringssystem
– Konfigurering av mjukvara
– Kvalificerad support
– Felsökning och rättningar av ordrar/program

Din profil

Sedan start har IMI utvecklats inte bara med rätt produkter och kunder utan framför allt med rätt medarbetare. Här erbjuds du en välkomnande miljö där man tillsammans skapar de bästa lösningarna för kunden och i slutändan samhället. För att trivas här ser vi att du är en lagspelare som sätter kunden först. Att bemöta både kollegor, partners och kunder på ett trevligt och tydligt sätt är något som alltid eftersträvas och vi tror även att du är en nyfiken och noggrann person som arbetar på ett strukturerat sätt.

Vidare ser vi att du har:
– Erfarenhet av affärssystem inom exempelvis logistik, ekonomi eller lager
– Kunskaper inom databaser, gärna OracleDB
– Flytande språkkunskaper i svenska och engelska

Har du även erfarenhet av tredje linjens support, programmering eller scripting kan det vara meriterande. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar IMI med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013–473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us