Senior Application Consultant – Linköping

Industri-Matematik International AB (IMI) i Linköping fortsätter att expandera och söker dig som vill ha en spännande blandning mellan applikationsutveckling och konsulting inom affärsområdet Professional Services. Trivs du med ett stort kund- och produktansvar? Vill du bidra till att samhället fortsätter att snurra? Är det till dig kollegor vänder sig när de fastnat kring komplexa programmeringsproblem?

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vårt orderhanteringssystem Advanced Order Management som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära, och ta tekniskt ansvar för, stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom logistik.

På IMI drivs vi av att hjälpa våra kunder att förenkla vardagen för alla Nordbor. Tillsammans säkerställer vi bland annat att matleveranser kommer till butikerna, att det finns kontanter i våra uttagsautomater och att försörja Norden med byggmaterial. Genom att programmera kundspecifika anpassningar av vårt system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla.

Våra lösningar hanterar stora transaktionsvolymer, det är därför viktigt att det vi gör håller högsta kvalitet. Rollen erbjuder en möjlig bredd av allt från arkitektur och programutveckling till SQL-optimering och skrivande av funktions -och testspecifikationer.

Din profil

Med din gedigna erfarenhet från liknande arbeten kommer du att få en viktig roll på IMI. Du har skaffat dig djupa kunskaper inom arkitektur och utveckling och är en naturlig förebild för mer juniora kollegor.

Du kommer att bidra till ökad kundnöjdhet, kompetens hos kollegor och även kunna fortsätta att utvecklas på det personliga planet.

Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Att du har ett genuint intresse för programmering ser vi som självklart. 

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande

Kontakta gärna rekryterande chef Anette Gustafsson på 0709-99 11 93 alt. anette.gustafsson@im.se eller Hannah Nyström på 0733-62 52 13 alt. hannah.nystrom@im.se. Det går också bra att vända sig till HR på 0709-99 16 10 alt. johan.nyhlen@im.se. Du kan också fylla i formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us