Quality Assurance Engineer – Hässleholm

Industri-Matematik International AB (IMI) i Hässleholm söker dig som brinner för att jobba inom kvalitet och vill vara med och ta våra spännande och verksamhetskritiska mjukvaruprodukter framåt. Trivs du med ett stort produktansvar? Vill du bidra till att samhället fortsätter att snurra? Är det du som leder det viktiga kvalitetsarbetet framåt?

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Quality Assurance Engineer (QA-ansvarig) kommer du främst att arbeta med testrelaterade problem. Vårt Warehouse Management System (WMS) är designat att stödja komplexa lagerflöden och processer och inkluderar realtidskommunikation och övervakning. Systemet stödjer interaktion via mobila enheter och kan integreras till automations-, transport- och andra ERP system. Lösningsarkitekturen inkluderar ett flertal olika teknologier med bland annat en kärna i form av en .NET applikationsserver kopplad till Oracle databas, affärslogik byggd i PLSQL och .NET smart client för användargränssnitt.

Du kommer bland annat att:

  • arbeta som vår expert i QA-processen
  • planera och genomföra olika typer av tester (regression, system, integration, prestanda)
  • vara ägare av tekniska beslut och testplaner
  • agera mentor för andra team-medlemmar med tanke på test och QA
  • arbeta övergripande med kvalitetsprocessen
  • utveckla befintliga och nya testmetoder
  • använda SQL verktyg för olika script och testdata

Din profil

Sedan start har IMI utvecklats inte bara med rätt produkter och kunder utan framför allt med rätt medarbetare. Här erbjuds du en välkomnande miljö där man tillsammans skapar de bästa lösningarna för kunden och i slutändan samhället. Du motiveras därför av att kombinera samarbete och kunddialoger med att självständigt driva arbetet framåt.

Det här jobbet passar dig som är strukturerad som person och har ett helhetstänk i ditt arbetssätt. Du drivs av möjligheten att utvecklas, att få lära dig nya saker och att få arbeta i ett starkt team. Vidare är du kommunikativ och lyhörd som person och har förmågan att se saker ur ett användarperspektiv. Har du erfarenhet av att arbeta med logistik- eller lagersystem är det en fördel. Viktigt är att du är en prestigelös person som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss på Industri-Matematik.

Ansökningsförfarande

​I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, del av Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annette Björkquist-Åhstedt, 042-37 16 07, annette.bjorkquist-ahstedt@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us