Project Manager – Hässleholm

Industri-Matematik International AB (IMI) i Hässleholm fortsätter att expandera och söker en driven projektledare som söker intressanta utmaningar. Vi söker dig som kan ta ansvar för större och verksamhetskritiska IT-projekt för våra kunder inom logistik och distribution. Projekten är inriktade mot införande, uppgradering eller integration av våra standardmjukvaror, ibland med inslag av mer omfattande systemutveckling.

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att leda våra duktiga utvecklare och konsulter från projektdefinition till leverans. Projekten drivs i tätt samarbete med våra kunder, och du har många olika kontaktytor hos kunden, från företagsledning till systemanvändare. Du håller i alla aspekter av projektet, från planering till kontroll och uppföljning av aktiviteter och lönsamhet. Du behöver vara resultatorienterad med ett starkt eget driv att leverera på tid och inom budget.

Du kommer även att vara en viktig spelare för att sälja in nya projekt och för att vidareutveckla våra metoder, verktyg och processer för projektstyrning.

Din profil

Du är troligen civilingenjör eller motsvarande med minst 5 års arbetserfarenhet, och har god förståelse för IT och mjukvaruutveckling. Andra viktiga kvalifikationer och egenskaper:

  • Erfarenhet av att leda större IT projekt
  • Noggrann och målinriktad med stor integritet
  • God förmåga att motivera och kommunicera
  • Duktig på att prioritera och driva frågor till beslut
  • Väl förtrogen med projektmetodik och verktyg för projektstyrning
  • Utmärkt engelska i tal och skrift
  • Gärna erfarenhet från logistikområdet och från mer komplexa affärs- eller logistiksystem

Din placering är vid vårt kontor i Hässleholm, och du förväntas förstås vara flexibel och spendera viss tid ute hos kund. Kunderna finns huvudsakligen i Norden och är ofta större företag med återkommande projektbehov och långsiktiga relationer.

Ansökningsförfarande

Kontakta gärna rekryterande chef Tina Duvborn, 0709-38 33 74 alt. tina.duvborn@im.se. Det går också bra att vända sig till HR på 0709-99 16 10 alt. johan.nyhlen@im.se. Du kan också fylla i formuläret nedan.

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us