Application Consultant – Linköping

Industri-Matematik International AB (IMI) i Linköping fortsätter att expandera och söker dig som vill ha en spännande blandning mellan applikationsutveckling och konsulting inom affärsområdet Professional Services.

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina blivande kollegor jobbar du med samhällskritiska funktioner och bidrar bland annat till att göra det möjligt för miljontals européer att få sin medicin, försörja Norden med byggmaterial, förse en stor del av europeiska lantbruk med reservdelar, se till att ca 30% av oss Nordbor får matleveranser till butikerna samt att det alltid finns kontanter i våra uttagsautomater runt om i Sverige. Minst sagt en varierande spännvidd av logistiska flöden där du jobbar nära våra kunder och får god inblick i deras verksamheter.

Vi jobbar i en skräddarsydd utvecklingsmiljö baserad på det C-inspirerade programspråket Trim som körs i Unix-miljö. Där är programmeringsspråk, programutvecklingsverktyg och SQL-databas integrerade till en optimerad helhet. Viktigt i våra lösningar är hanteringen av stora transaktionsvolymer samt kvalitet. Därför är SQL-optimering och testmetodik kunskaper som är meriterande. Förutom programutveckling ingår även att skriva funktions -och testspecifikationer.

Din profil

Du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen och är troligtvis i början på din karriär. Ekonomikunskaper är också meriterande.

Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Att du har ett genuint intresse för programmering ser vi som självklart.

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande

Kontakta gärna rekryterande chef Anette Gustafsson på 0709-99 11 93 alt. anette.gustafsson@im.se eller Hannah Nyström på 0733-62 52 13 alt. hannah.nystrom@im.se. Det går också bra att vända sig till HR på 0709-99 16 10 alt. johan.nyhlen@im.se. Du kan också fylla i formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us