Application Consultant – Hässleholm

Industri-Matematik International AB (IMI) i Hässleholm fortsätter att expandera och söker dig som vill ha en spännande blandning mellan applikationsutveckling och konsulting inom affärsområdet Professional Services.

Välkommen till IMI – här är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vårt lagerstyrningssystem som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Vårt Warehouse Management System (WMS) är designat att stödja komplexa lagerflöden och processer och inkluderar realtidskommunikation och övervakning. Systemet stödjer interaktion via mobila enheter och kan integreras till automations-, transport- och andra ERP system.

Lösningsarkitekturen inkluderar ett flertal olika teknologier med bland annat en kärna i form av en .NET applikationsserver kopplad till Oracle databas, affärslogik byggd i PLSQL och .NET smart client för användargränssnitt.

Här får du möjlighet att arbeta nära stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom logistik.  Tillsammans säkerställer vi bland annat att matleveranser kommer till butikerna och att näthandel och tredjeparts logistikleverantörer kan operera problemfritt. Genom att programmera kundspecifika anpassningar av vårt system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla. 

Våra lösningar hanterar stora transaktionsvolymer, det är därför viktigt att det vi gör håller högsta kvalitet. Rollen erbjuder en möjlig bredd av allt från programutveckling till optimering och skrivande av funktions -och testspecifikationer.

Din profil

Du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen och är troligtvis i början på din karriär. Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Att du har ett genuint intresse för programmering ser vi som självklart.

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande

Kontakta gärna rekryterande chef Tina Duvborn, 0709-38 33 74 alt. tina.duvborn@im.se. Det går också bra att vända sig till HR på 0709-99 16 10 alt. johan.nyhlen@im.se. Du kan också fylla i formuläret nedan.

Our Supply Chain Solutions

IMI AOM™
IMI WMS™

Latest News and PR

Contact Us

Phone: +46 70–837 91 87
Email: info@im.se

Follow Us